Scrollmobs gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten?

Opleidingen

Hieronder vind je een overzicht van onze open opleidingen. Voor opleidingen op maat, “train de trainer” cursussen, inhouse opleidingen of om gespecialiseerde sprekers voor congressen te boeken, kan je ons altijd contacteren.

E-recruitment masterclass

Een tweedaagse opleiding voor recruiters en marketers die zich willen specialiseren in e-recruitment en digital talent acquisition. Geen grootse theorieën,  maar een heel concreet overzicht van alles wat mogelijk is, met een pak voorbeelden uit de praktijk. Op het einde van de cursus heb je een e-recruitment plan op maat van jouw bedrijf.

Lees meer

Linkedin certified recruiter

De ideale opleiding voor het examen Linkedin Certified Recruiter. Recruiters die de betalende tool “Linkedin Recruiter” gebruiken, kunnen een examen afleggen. Wanneer je hiervoor slaagt, wordt je Certified LinkedIn Recruiter en staat LinkedIn er garant voor dat je de tool perfect beheerst.

Lees meer

LinkedIn for recruitment - advanced

Een opleiding van een halve dag waarin je een heel grondig overzicht krijgt van hoe je LinkedIn efficiënt kan gebruiken om te rekruteren. Content marketing, advertising, headhunting, recruitment solutions, … Zowel de betalende features als guerrilla recruitment komen uitgebreid aan bod.

Lees meer